Εξοπλισμός Μπαρ

Ανοιχτήρι
Χρησιμεύει για το άνοιγμα κονσερβών φρούτων και σιρόπια.

Τιρμπουσόν
Για το άνοιγμα κρασιού και σαμπάνιας.

Πανιά καθαρισμού
Για το σκούπισμα της επιφάνειας του μπαρ και του εξοπλισμού. Θα πρέπει να είναι υγρό και όχι βρεγμένο.

Επιφάνεια κοπής
Για το κόψιμο φρούτων, λαχανικών.

Πετσέτες
Πρέπει να είναι 100% βαμβακερές και έχουν ραμμένα άκρα για μεγαλύτερη αντοχή. Χρησιμοποιούνται κρατήσει το μπαρ καθαρό. Tip: Κάντε καλή χρήση του χρόνου, όπου δεν έχετε κόσμο στο μπαρ καθαρίσετε μπουκάλια και σκουπίστε τις επιφάνειες.

Ανοιχτήρι μπουκαλιών
Για το άνοιγμα μπουκαλιών με βιδωτό καπάκι.

Σφραγίδες (τάπες) για τα ανοιχτά μπουκάλια
Για τη διατήρηση των λικέρ αλλά και άλλων περιεχόμενων σε μπουκάλια.

Σέικερ ( Shaker )
Απαραίτητο για την ανάμειξη των συστατικών κοκτέιλ, ανάμεικτων ποτών και για σφηνάκια.

Μπλέντερ
Πολλά κοκτέιλ απαιτούν την χρήση μπλέντερ για να αναμιχτούν τα συστατικά τους. Χρήσιμο για τα ποτά με κομμάτια φρούτων ή παγωτό.

Τρίφτης
Για να τρίβουμε τα μπαχαρικά όπως μοσχοκάρυδο και πολλά άλλα.

Κάδος πάγου
Για την συντήριση του πάγου.

Λαβίδα πάγου και μεζούρες
Χρησιμοποιείτε για να προσθέτετε πάγο στα ποτά και να συμπληρώνετε την σωστή ποσότητα ποτού.

Αποχυμωτής
Σε αρκετά κοκτέιλ θέλουμε φυσικό χυμό φρούτων.

Κουτάλι του μπαρ
Ένα κουτάλι του μπαρ με μια μακριά λαβή θα σας επιτρέψει να αναμειγνύετε και να μετράτε τα συστατικά, καθώς και τις γαρνιτούρες.

Κοφτερό μαχαίρι
Για την κοπή φρούτων και λαχανικών.

Σουρωτήρι
Σας βοηθάει στην αφαίρεση πάγου και στην απόσταξη καθαρού χυμού από τον πολτό των φρούτων.